Vergadertelefoons

Vergadertelefoons van Used4Telecom

Used4Telecom richt zich op de in- en verkoop van gebruikte telecommunicatie, zo ook tweedehands vergadertelefoons. Tevens verkopen wij ook nieuwe telecommunicatie. Een ander onderdeel van ons bedrijf is dat wij ons ook bezig houden met de in- en verkoop van netwerkapparatuur. Hierbij kunt u denken aan ICT recycling. Zo denken wij aan het milieu door gebruikte communicatiemiddelen een nieuw leven te geven. Want als een product nog te repareren of te hergebruiken is, waarom zouden we het dan weggooien? Zo kunt u tegen een schappelijke prijs gebruik maken van gebruikte vergadertelefoons.

Wilt u vergadertelefoons verkopen?

Wat de reden ook is dat u uw telefoons voor vergaderingen wil verkopen, wij nemen deze graag over als deze nog te hergebruiken zijn. Laat ons weten hoeveel telefoons u wilt verkopen en in welke staat deze zijn. Dan kunnen wij bepalen of wij deze nog een tweede leven geven. Maar ook als u nog andere producten qua telecommunicatie heeft die u wilt verkopen, willen wij overwegen om deze over te nemen. Wist u dat wij ook demonteren op locatie? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Refurbished vergadertelefoons

Wij hanteren het principe van Business-to-business, waarbij wij een wereldwijde samenwerking hebben. Zo ook bij onze refurbished vergadertelefoons. Al onze refurbished modellen bieden wij getest aan. Dit houdt eigenlijk in dat wij tweedehands en kapotte producten opgeknapt hebben en opnieuw verkopen. Onze refurbished producten bieden wij aan voor een eerlijke prijs met een garantie van 6 maanden. Zo kunt u echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten leveren wij aan resellers, telecombedrijven en eindgebruikers.

Nieuwe vergadertelefoons

Naast dat wij tweedehands modellen aanbieden, vindt u in ons ook uw partner voor nieuwe modellen. Op deze modellen bieden wij een volledige fabrieksgarantie. Mocht er dan onverhoopt een gebrek optreden aan deze producten, dan heeft u altijd nog de fabrieksgarantie. Wij hebben op onze webshop een groot aanbod. Echter is onze voorraad te groot om alles te tonen. Bent u op zoek naar een specifiek artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kan het zijn dat wij toch uw gezochte product in ons assortiment hebben.

Contact over uw vergadertelefoons

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of heeft u specifieke vragen over ons assortiment? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0591-352777. Mailen doet u naar info@used4telecom.nl. Natuurlijk is contact ook mogelijk via ons online contactformulier. Wij hebben de vergadertelefoons die u nodig heeft!