Vergadertoestellen

Nieuwe, gebruikte en tweedehands vergadertoestellen bij Used4Telecom

Wenst u nieuwe, gebruikte of tweedehands vergadertoestellen? Wij van Used4Telecom willen u graag helpen. Als leverancier van nieuwe en gebruikte netwerk- en telecomapparatuur, helpen wij u graag aan telecom toestellen voor vergaderingen van een hoogwaardige kwaliteit. Deze toestellen verkopen wij aan resellers, telecom bedrijven en eindgebruikers tegen een zeer eerlijke prijs. Op onze gebruikte en tweedehands vergadertoestellen hanteren wij zelfs een garantie policy van 6 maanden. Bezoek daarom snel onze webshop en plaats een bestelling voor uw nieuwe, gebruikte of tweedehands vergadertoestellen.

Een ruim assortiment aan vergadertoestellen

Op zoek naar nieuwe toestellen voor vergaderingen met een topkwaliteit? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verkopen toestellen van bekende merken als Avaya, Panasonic en Polycom. Deze toestellen zijn ideaal wanneer u met meerderen een vergadering wilt houden op afstand. In onze webshop vindt u veel toestellen met verschillende toepassingen. Bij ieder apparaat staat een duidelijk overzicht van de verschillende eigenschappen en specificaties. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste toestel? Onze medewerkers helpen u met hun kennis graag verder.

Onze gebruikte en tweedehands vergadertoestellen

Naast nieuwe toestellen, kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte en tweedehands vergadertoestellen. Deze gebruikte producten zijn refurbished. Dit betekent dat zij door een opknapbeurt van onze specialisten weer als nieuw zijn. Met een refurbished toestel kunt u veel besparen. Echter, de kwaliteit van deze gebruikte producten doet niet onder voor onze nieuwe apparatuur. Neem snel contact op met onze experts voor meer informatie over deze gebruikte producten.

Hulp bij de aankoop van een toestel

Wij bieden graag hulp wanneer u niet weet welk vergadertoestel het beste aansluit bij uw wensen of wanneer u een bepaald model niet kunt vinden in onze webshop. Door contact op te nemen informeren wij u over de toepassing van ieder toestel. Tevens kunnen wij in ons assortiment kijken of uw gewenste product toch aanwezig is in onze voorraad. Ondanks het ruime assortiment in onze webshop, is onze voorraad namelijk te groot om volledig aan u te laten zien.

Benader ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar nieuwe, gebruikte of tweedehands vergadertoestellen? Wij willen u graag helpen. Plaats een bestelling of neem contact met ons op via telefoonnummer 0591-352777. Mailen kan naar info@used4telecom.nl. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Onze specialisten staan voor u klaar bij het uitzoeken van de juiste nieuwe, tweedehands of gebruikte vergadertoestellen.