Telecom apparatuur

Used4Telecom voor al uw telecom apparatuur

Heeft u behoefte aan nieuw, gebruikt of refurbished telecom apparatuur? Het team van Used4Telecom staat graag voor u klaar. Wij helpen u als leverancier aan nieuwe en gebruikte netwerk en telecom apparatuur. Resellers, telecom bedrijven en eindgebruikers kunnen bij ons terecht voor producten van een hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij hanteren zelfs een garantie policy van 6 maanden op ons gebruikte apparatuur. Breng snel een bezoek aan onze webshop en bestel direct uw (refurbished) telecom apparatuur.

Ons ruime assortiment met nieuwe telecom apparatuur

U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim assortiment aan netwerk apparatuur en telecom artikelen. Wij leveren bijvoorbeeld conferentie units, deurintercoms, headsets, telefoons, telefooncentrales, switches en routers. Bij ons vindt u voor ieder bedrijf een passend apparaat. In onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig het product bestellen dat u wenst. Bijgevoegd is een duidelijke productomschrijving met de specificaties van het apparaat. Heeft u behoefte aan meer informatie over het product? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze specialisten. Zij informeren u graag verder.

Wat wij bieden aan refurbished producten

Wij verkopen niet alleen nieuwe producten. U kunt ook bij ons terecht voor refurbished en gebruikte telecom apparatuur. Ook deze producten zijn van een zeer grote kwaliteit en doen niet onder voor de nieuwe telecom artikelen die wij verkopen. Ieder product wordt met veel zorg refurbished. In onze webshop vindt u een assortiment aan producten van echte topmerken zoals:

  • Avaya
  • Aastra
  • Mitel
  • Alcatel
  • Ascom
  • Panasonic
  • Yealink
  • Cisco

Neem gerust contact op voor meer informatie over een nieuw of gebruikt product.

Hulp bij het kopen van nieuwe of gebruikte apparatuur

Kunt u de hulp van onze specialisten gebruiken bij het uitkiezen van de juiste apparatuur? Of wilt u een bepaald product dat u niet in de webshop kunt vinden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze vakmensen willen u met hun kennis graag verder helpen. Hoewel in onze webshop een ruim assortiment te vinden is, is onze voorraad te groot van omvang om alles aan u te laten zien. Kunt u een bepaald artikel niet vinden? De kans is groot dat wij dit product toch hebben.

Neem contact op voor telecom apparatuur

Wenst u een betrouwbare leverancier voor nieuwe, gebruikte of refurbished telecom apparatuur? Benader dan Used4Telecom. Plaats direct een bestelling of bel ons voor meer informatie via 0591-352777. Mailen kunt u doen naar info@used4telecom.nl. Tevens is het mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Wij willen graag uw partner zijn op het gebied van nieuwe, refurbished en gebruikte telecom apparatuur.