Netwerk apparatuur

Used4Telecom voor uw netwerk apparatuur

Zoekt u nieuw, gebruikt of tweedehands netwerk apparatuur? Bij Used4Telecom bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw leverancier van nieuw en gebruikt telecom en netwerk apparatuur. Wij verkopen onze producten aan resellers, telecom bedrijven en eindgebruikers. U kunt onze producten verkrijgen tegen een eerlijke prijs. Tevens hanteren wij een garantie policy van 6 maanden op ons gebruikt apparatuur. Breng een bezoek aan onze webshop en bestel direct uw (tweedehands) netwerk apparatuur.

Wat wij bieden aan nieuw netwerk apparatuur

Als leverancier van telecom artikelen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. U kunt onder andere bij ons terecht voor conferentie units, deurintercoms, headsets, telefoons, telefooncentrales, switches en routers. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. In onze uitgebreide webshop vindt u een groot deel van ons assortiment. Bij ieder product vindt u een duidelijke productbeschrijving met de verschillende specificaties van het apparaat. Uiteraard kunt u gerust contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wenst over het product.

Ons assortiment met refurbished producten

Naast nieuwe producten verkopen wij ook tweedehands en gebruikt netwerk apparatuur. De kwaliteit van deze tweedehands, gebruikte producten doet zeker niet onder voor de nieuwe producten die wij verkopen. De artikelen zijn met zorg volledig refurbished. In ons assortiment vindt u apparaten van echte topmerken. U kunt hierbij denken aan merken als:

  • Avaya
  • Aastra
  • Mitel
  • Alcatel
  • Ascom
  • Panasonic

Neem gerust contact op voor meer informatie over een nieuw of gebruikt product.

Hulp bij de aankoop van nieuw of refurbished apparatuur

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste apparatuur? Of kunt u een bepaald product niet in onze webshop vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze kennis helpen wij u graag verder. In onze webshop bieden wij een groot deel van ons assortiment aan. Echter, onze voorraad is te groot van omvang om alles aan u te kunnen laten zien. Wanneer een artikel niet te vinden is in onze webshop, is de kans groot dat wij dit product toch hebben.

Bel voor meer info over netwerk apparatuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor nieuw, gebruikt of tweedehands netwerk apparatuur? Wij staan graag voor u klaar. Bestel direct uw product in onze webshop of neem contact met ons op door te bellen naar 0591-352777. Mailen is mogelijk via info@used4telecom.nl. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder op het gebied van nieuw, tweedehands en gebruikt netwerk apparatuur.